Strategie

Beweging, dynamiek, snelheid: understatements die de huidige marktomstandigheden slechts ten dele kenmerken. Klanten verwachten – terecht – veel van organisaties. Dag in, dag uit.

Het blijvend vernieuwen van je business strategie kan daardoor wel eens in de verdrukking komen. En daarmee het innoverend vermogen. Met als onvermijdelijk gevaar dat je positie in de markt steeds meer onder druk zal komen te staan. Want een zwaar bevochten positie in een competitieve markt is op termijn onvoldoende. Met tevreden klanten vandaag kom je er niet, je wilt toekomstige ambassadeurs in een markt waar je zelf de regels voor geschreven hebt.

Weten waar je vandaag staat en wat je morgen wilt zijn is de basis voor duurzame waardecreatie voor zowel je organisatie als je klanten. Echter tussen de ambitie en uiteindelijke realisatie zit een niet onbelangrijke stap: het vaststellen van de agenda voor innovatie en de weg naar succes.

Escultor helpt organisaties in dit proces. Met het vaststellen van de ambitie, het creëren van vernieuwing, tot en met de excellente executie. In heldere stappen, met beproefde methodieken en tools. Zonder daarmee de markteisen van vandaag uit het oog te verliezen. Want wij begrijpen als geen ander dat de klant vandaag tevreden moet zijn om morgen loyaal en overmorgen fan te kunnen zijn.

Heb je vandaag hulp nodig bij het bepalen van de agenda voor morgen en overmorgen? Neem dan eens contact op met ons, we luisteren graag naar je.