Innovatie

15425472390_8a7dbb9838_k

Complete bedrijfstakken verdwijnen, nieuwe spelers ontstaan uit onverwachte hoeken, klanten zijn wispelturiger als nooit tevoren. Duurzame waarde creëren is een lastige, maar mooie uitdaging. Meer dan ooit wordt verwacht dat je regels van het spel verandert. Niet om je bestaande concurrerend voordeel uit te bouwen, maar om je waardepropositie te innoveren.

Escultor helpt met het vaststellen van de ambitie, het creëren van de vernieuwing, en met de excellente executie. Dit vraagt vooral om hard werken, gestructureerd, geconcentreerd én creatief. Waarbij we gebruik maken van de principes van design thinking en business model innovation. Actiegericht, met de mens centraal, en passend bij een continu veranderende omgeving; dé huidige logica om te komen tot innovatieve business strategieën.

En wanneer het aankomt op excellente executie van innovatieve waardeproposities geloven we sterk in ‘Startup Style’ implementatie. Bij innovatie kan je immers niet terugvallen op reeds bestaande ervaringen. Dus zal je die onzekerheid moeten omarmen én gebruiken door continu te leren, te testen en te verbeteren.

Innoveer voordat je verrast wordt. En laat je helpen door partner die je daarbij kan begeleiden. Bel ons, en we komen onze filosofie graag toelichten.

Foto: Flickr – jonnygoldstein [cropped]

mautic is open source marketing automation