Tools

Het zit in onze naam opgesloten. Escultor is Spaans voor beeldhouwer. Een creatieve ondernemer die gericht bezig is om tot een mooi resultaat, een kunstwerk, te komen. Een kunstwerk wat hij al veel eerder zag, maar nog wel moest realiseren. Soms alleen, maar vaak ook met behulp van anderen. En altijd gebruik makend van verschillende gereedschappen. Uiteindelijk bieden wij dat vanuit onze vakgebieden ook aan. Het op maat, met verschillende tools, gericht bezig zijn in het creëren van vernieuwende business strategieën en excellente marketing, resulterend in een kunstwerk voor onze klant.

We geloven sterk in het delen van kennis en methoden. En in het leren van anderen. Wij gebruiken ook kennis, methoden en modellen van anderen. Uiteraard selecteren we op kwaliteit en toepasbaarheid. Het gaat uiteindelijk niet om de gereedschappen zelf, maar om het resultaat wat je ermee bereikt. Ook wij delen graag onze kennis, methoden en modellen. Via deze pagina krijg je toegang tot onze steeds groter wordende gereedschapskist. Gebruik het, deel het. En heb je vragen hoe je het succesvol kunt inzetten, laat het ons weten. Het succesvol begeleiden in de toepassing naar succes is immers ons vak.

Kennis

Methoden en modellen

  • We werken aan het makkelijk toegankelijk krijgen van relevante modellen. Nog even geduld, is nog even ‘werk in uitvoering’.