Business Model Innovation Pressure Cooker

pressure cooker page

Business Model Innovation; er wordt veel over geschreven en gesproken. Maar wat houdt het precies in? En wat betekent het voor mijn organisatie?

In een ééndaagse in-company workshop nemen we je team mee op een inspirerende reis van innovatie, naar bedrijfstakken die compleet op de kop worden gezet, en bewonderen we verschillende business modellen. En gaan we uitvinden waarom dit relevant is. Ook voor jouw organisatie.

We gaan aan de slag met eigen cases, gebruiken verschillende modellen en technieken, en ontwerpen uiteindelijk eigen innovatieve business modellen. In een afsluitende sessie gaan de verschillende teams hun eigen business modellen pitchen! Resultaat van een dag onder druk innoveren: een aantal uitgewerkte, praktische en innovatieve business modellen op basis van eigen ideeën of bestaande projecten. Een solide basis om uitvoering van het beste idee te kunnen accelereren.

Kort samengevat:

  1. Eéndaagse in-company workshop
  2. Kleine teams
  3. Interactief & praktisch
  4. Tools, methodieken & templates
  5. Kickstart voor innovatie

Zin om binnen één dag versnelling te geven aan het innovatieve vermogen van je eigen organisatie? Bel Patrick Giese en maak een afspraak om het programma door te spreken.