Wat is de toekomst van sales?

photo-1424894408462-1c89797f2305 copyAls verkoper in B2B heb je het tegenwoordig steeds zwaarder. Beslissers zijn steeds beter geïnformeerd, hebben minder tijd en hogere verwachtingen ten aanzien van de bedrijven en personen waar zij zaken mee doen. Wat kan je als moderne sales man of vrouw doen om hier mee om te gaan? Onlangs zijn wereldwijd 1200 senior professionals, verantwoordelijk voor inkoop van producten en diensten in hun organisaties,  geïnterviewd over hoe zij zaken willen doen. De belangrijkste conclusies zijn samengevat in deze infographic. Je kunt ook het 17-pagina’s tellende rapport downloaden om in detail uit te vinden wat je moet doen om het vertrouwen van de hedendaagse zakelijke kopers te winnen.

141119_SAP Sales - Future Of Sales (Updated)

Nog geen reacties.

Geef een reactie